Zamknięty przez: [GP]Warren 2010-06-09, 21:17 |
LCN- Wywiad z [-UNION-]Fighterem |
Autor |
Wiadomość |
[GP]Warren
Admin Team :) łudi łudi, dymi dym

Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 29 Gru 2009 Posty: 8582 Skąd: Łódź
Medale: 6 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-06-09, 21:16 LCN- Wywiad z [-UNION-]Fighterem
|
|
|
(Wesja beta! Oryginalna wersja znajduje sie na blogu LCN)
W- Jak wspominasz swoje kozackie początki?
F- Moja przygoda z kozakami zaczęła się od gry na sieci z moim kolegą po czym postanowliśmy spróbować gry na necie w klanie[ DeD].
W- Co spowodowało, ze zmieniłeś nick z Aragorn na Fighter?
F- Dobre pytanie ;)
w- Miałes jakiegoś kozackiego nauczyciela, albo czerpałeś inspiracje z gry jakiegoś gracza? Jak tak, to kto to był?
F- Różni ludzie podopowiadali mi w wielu sytacjach jednakże wszystko zawdzięczam swojej ''ciężkiej pracy'' uwierzcie że można to nazwać ciężką pracą.
W- Kiedy zaczynały sie twoje zwyciestwa wielu znanych i uznanych graczy nie wierzyło w twoje umiejętności. Byłes dla nich zawodnikiem 1 'zasad' i 1 sezonu. Czujesz, ze udowodniłeś już swoja wartośc?
F- Pamiętam doskonale gry które pozwoliły mi dostać się na szczyt, udowodniłem już wszystko wszystkim, zdobywająć wielokrotnie tutyłu w 6 nominacjach i wygrywając 2 sezony w rlidze, czuje się zawodnikiem spełnionym, zawsze będą zawodnicy którzy będą coś krytykować tak było i będzie.
W- Czy żalujesz jakiś wydarzeń z twojego kozackiego zyciorysu? Wymazałbyś coś ze swojej i innych pamięci?
F- Wypowiedziałem wiele niepotrzebnych słów wolałbym żeby takie sytuacje niemiały miejsca. Nie byłem dojrzyły kiedy zaczynałem grać w tą gre. Kariera zawodników charyzmatycznych nie może być śnieżno-biała =)
W- Jesteś kontrowersyjną postacią. Z jednej strony wielki mistrz, wojownik, lider wielu statystyk, natomiast z drugiej strony jesteś najczęsciej banowaną osoba w lidze LCN. Jaka twoim zdaniem jest przyczyna tych banicji?
F- W przeszłości powodem było moje zachowanie, teraz błędy administratorów i zawiść innych graczy o mój poziom sportowy.
W- Jakie cechy powinien wykazywac kozacki mistrz?
F- Powinnien do końca być sobą, nigdy nie bać się głośno mówić co sądzi nie zależnie od konsekwencji.
W- Czy zaczynając zabawę z Kozakami przypuszczaleś, iż w przyszłosci osiągniesz taki sukces?
F- Przeszło to moje najśmielsze oczekiwania.
W- Grasz obecnie w druzynie [-UNION-]. To oni zabiegali o przyjęcie Ciebie, czy ty zabiegałeś, by dołączyc do jednego z najbardziej utytuowanych klanów?
F- To czysty klan jakich mało w kozakach, kapitalna atomosfera wielu przyjaciół ciesze się że dołączyłem do tego klanu.
W- Twoje ulubione zasady. Jakie i dlaczego?
F- 1000 0pt jest to ustawienie które pokazuje kto jest najlepszy.
W- Już troche siedzisz w swiatku Cossacks. Masz jakieś swoje ulubione gry z twoim udziałem?
F- Zagrałem naprawde wiele kapitalnych gier z których jestem dumny.
W- Jaki turniej jest dla Ciebie najważniejszy? LCN, Rliga, a może Cossacks Empire?
F- Rliga
W- Tak jak ja jestes polakiem, dlatego nie moze zabraknąc pytania o nasze smieci. Wymień wg ciebie 3 najlepszych polskich zawodników w historii Csx.
F- [-UNION-]Fighter , [BRP]Balin, [BRP]Kefir
W- W ostatnich latach w naszym kraju grało sporo zawodnikow, lepszych i gorszych. Niektórzy zapowiadali sie nieźle. Kto wg ciebie mógł osiagnąc sukces w Csx, ale z różnych przyczyn ich nie osiagnął, albo osiągnie w przyszłosci?
F- [P_K^S]Amon i [GP]Samuray moim zdaniem maja szanse stac się mocnymi zawodnikami.
W- Czyj styl gry na 0pt najbardziej się Tobie podoba? Co jest w tym takiego niepowtarzalnego? ;)
F- Nie mam ulubionego zawodnika, lubie niekonwencjonalne taktyki.
W- Spotkałeś kiedykolwiek jakis graczy Cossacks? Jak tak, to kogo?
F- Spotkalem [GP]Kolczana, Urala (Pain) i [GeV]Maximusa.
W- Kogo jeszcze chciałbys poznac?
F- Wszystkich którzy lubią dobrą zabawę i nie lubią wracać do domu przed 24.
W- Czym obecnie zajmujesz się w zyciu?
F- Studiuje
W- Dokończ zdanie, w przyszlosci zostanę... ;)
F- Sobą
W- Za kilka dni zaczynają sie MŚ w pilce, Kto wygra mundial?
F- Hiszpania
W: Mucios gracjas za wywiad. ;)
F: Bye Bye
|
_________________ Kontakt: https://www.facebook.com/PeteLevy123 ; warrengda@gmail.com |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|