Bractwo Rycerstwa Polskiego |
Autor |
Wiadomość |
[NCW]

Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-10-26, 14:49
|
|
|
No a są rajdy na 20pt no dc? Bo pamiętam jak wprowadzili te zasady, to oburzali sie niektórzy, że sie rajduje. Nawet w jednej grze od oszustów mnie wyzywali:)A teraz to widzę głównie jazda w bitwie jest używana i popularne sa dragi 18w.
|
_________________ Hieremias Cossacorum Terror |
|
|
|
 |
[GP]Warren
Admin Team :) łudi łudi, dymi dym

Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 29 Gru 2009 Posty: 8582 Skąd: Łódź
Medale: 6 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
[NCW]

Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: 2010-10-26, 14:56
|
|
|
No właśnie i to jest całkowita głupota z ta opcja bez przejmowania! Typowe wygodnictwo i kolejny wymysł milionerów |
_________________ Hieremias Cossacorum Terror |
|
|
|
 |
[BRP]Serek

Medale: Brak
|
Wysłany: 2012-03-26, 17:32
|
|
|
heh aż łezka kręci w oku jak ten topic sobie poczytalem i spojrzałem na date. Na dzieki pola wracam nie często, jednak po mojej pierwszej długiej przerwie, a był to rok pewnie 06-08 odczułem wrażenie że ta gra przypomina bardziej zręcznościówke niż strategie, tak jest i do dziś. Jednak dalej mam wielki fun wracając co jakiś czas, rozgrywając lamersko kilka partyjek a przy tym cieszę się że ta gra nie umarła. pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Cossacks 3 DLC: Days of Brillance z polską kampanią!
|
© 2009-2011 | Kozacy.org - polskie centrum gry Kozacy I & II. Wszelkie prawa zastrzezone. Kopiowanie elementów zawartych na stronie zabronione.